Soutěž FB prosinec

prosinec

Připravila jsem si pro vás novou soutěž na Facebooku. Tentokrát si vylosovaný výherce bude moct vybrat z 20 produktů, které jsou popsány níže. A jaké jsou podmínky?

  1. Dej to se mi líbí mé FB stránce Farmasi Cz/Sk .
  2. Dej to se mi líbí příspěvku o soutěži na Facebooku.
  3. Do komentáře označ 3 osoby, které také rády soutěží + název produktu, který bys rád/a vyhrál/a v případě, že tě vylosuji. Komentáře se mohou opakovat, ale vždy musíš označit nové soutěžící a připsat název produktu, který chceš vyhrát.
  4. SDÍLEJ SOUTĚŽ NA SVŮJ PROFIL.
  5. Soutěž potrvá do 31.12.2022 do půlnoci a na pozdější komentáře nebude brán zřetel. Poté vylosuji jednoho výherce, který dostává výhru, kterou napsal do komentáře.

Tato soutěž není žádným způsobem provozována, ani propojena s Facebookem a Facebook za ni neodpovídá.

A o co soutěžíme?

1. NOVINKA KRÉMOVÝ OČNÍ STÍN FARMASI PINK WISH – Vytvoří působivé a dlouhotrvající oční líčení. Nádherný a praktický zároveň. Dlouhotrvající, vysoce pigmentovaný krémový oční stín v trendy odstínech. Díky své hebké konzistenci se snadno nanáší a jeho intenzivní barva vydrží celý den.

 

 

 

 

2. FARMASI VOSK NA TVAROVÁNÍ OBOČÍ – Hit Farmasi vosk na tvarování obočí díky capixylu a mandlovému oleji zajišťuje výživu a celodenní výdrž. Můžete vytvořit trendy laminaci nebo zafixovat neposedné obočí tak, jak potřebujete. Kartáček je součástí balení.

 

 

 

 

3. SÉRUM S RÝŽOVÝM KERATINEM FARMASI – Toto luxusní olejové sérum poskytuje ochranu tím, že obalí vaše vlasy před úpravou fénem nebo žehličkou. Pomáhá restrukturalizovat vaše vlasy tím, že je vyživuje od kořínků ke konečkům. Dodává zářivý lesk. Regenerační sérum pro suché a poškozené vlasy pomáhá předcházet třepení konečků, používejte pravidelně.

 

 

 

 

4. NOVINKA FARMASI SUCHÝ ŠAMPON –

Prášek z rýžového škrobu:

Pomáhá vlasům vypadat čistě i bez mytí, okamžitě odstraňuje přebytečný maz z vlasů a chrání vlasy před poškozením UV zářením.

D-panthenol:

Pomáhá zvyšovat pružnost a vlhkost vlasů. Zajišťuje, aby prameny vlasů vypadaly zdravě s přirozeným leskem.

 

 

 

 

5. FARMASI NOVINKA ROZJASŇUJICÍ KRÉM – Rozjasňujicí krém Dr. C. Tuna s UV ochranou pomáhá udržovat pleť zářivou a bez barevných nerovností při pravidelném používání.

  • Intenzivně hydratuje
  • Snadno se vstřebává
  • Vyrovnává tón pleti a snižuje viditelnost tmavých skvrn
  • Obsahuje extrakt z amly, který chrání pokožku před negativními vlivy prostředí

 

 

 

6. FARMASI NUTRIPLUS ČEKANKOVÁ KÁVA S KOLAGENEM – Dopřejte si potěšení z kávy a doplňujte denní dávku krásy díky kolagenu. Pomáhá při ztrátě hmotnosti, posiluje imunitní systém, obsahuje antioxidanty, podporuje zdravé trávení, eliminuje pocit úzkosti a stres, posiluje pojivové tkáně a dodává pokožce pružnost.

 

 

7. FARMASI ŘASENKA DOUBLE LASH – Nejprodávanější řasenka od Farmasi. Dokonalé řasy ve 2 krocích. První krok řasy oddělí a prodlouží, druhý krok jim dodá objem.

 

 

 

8. FARMASI DENNÍ KRÉM RESURFACE – Intenzivní denní krém Resurface s ochranným faktorem 30 je vhodný pro ženy 35+, které řeší výrazné vrásky.

 

 

 

 

9. FARMASI KMÍNOVÝ ŠAMPON – Vyživující šampón poskytuje efektivní řešení suchým, zničeným, mdlým a slabým vlasům. Jeho speciální složení obohacené o olej z černých semínek hloubkově čistí pokožku a vyživuje vlasy. Výborný také pro atopiky a lupenkáře.

 

 

 

 

10. FARMASI FIXÁTOR MAKE-UPU – Neviditelná mlha, která vytvoří jemnou vrstvu, díky které vaše líčení vydrží během celého dne. Ultralehké a rychleschnoucí složení, které pleť nezatěžuje, nevysušuje a nevytváří lepkavý pocit. Prodlouží trvanlivost vašeho make-upu, tvářenky a očního líčení bez vysušování pleti a zanechává celkově svěží vzhled.

 

11. ŘASENKA FARMASI ZEN – Perfektně oddělené řasy díky speciálnímu tenkému silikonovému kartáčku. 3 efekty v jedné řasence – prodloužení, objem a intenzivně černá barva.

 

 

 

 

12. FARMASI SÉRUM S CAPIXYLEM – Sérum, které podporuje růst obočí a řas. Viditelné změny již v průběhu 8 týdnů. Obohacené o unikátní komplex s capixylem, který pomáhá posilovat obočí a řasy, uzdravuje je a dodává jim potřebný objem a délku.

 

 

13. FARMASI MASKA NA VLASY S KERATINEM A BIOTINEM. Maska na suché a poškozené vlasy. Vlasy regeneruje, posiluje, vyživuje a nezatěžuje.

 

 

 

14. FARMASI KOLAGEN – Tento doplněk stravy pomáhá intenzivně hydratovat pokožku a omlazovat pleť, zjemňuje a redukuje existující vrásky, dodává pokožce elasticitu a pevnost, zlepšuje kvalitu a vzhled nehtů, výrazně zlepšuje kvalitu a růst vlasů.

 

 

15. FARMASI PLEŤOVÝ HYDRATAČNÍ KRÉM AQUA – vhodný pro všechny typy pleti. Suché pleti dodává potřebnou hydrataci a zářivost.

 

 

 

16. FARMASI ČEKANKOVÁ KÁVA – Instantní káva bez kofeinu, která od přírody dokáže nabudit díky čekankovému kořenu. Povzbuzuje činnost trávicí soustavy, snižuje krevní tlak, čistí

krev. Je vhodná pro diabetiky díky obsaženému inulínu. Podporuje funkci nervové soustavy a má zklidňujicí účinky. Působí močopudně a napomáhá vylučovat škodlivé látky z těla.

 

 

17. FARMASI RELAXAČNÍ SPREJ NA POLŠTÁŘ – Směs olejů levandule, meduňky lékařské, pelargónie a heřmánku poskytuje uvolnění a zabezpečí klidný spánek.

 

 

18. FARMASI ŠAMPON S ČESNEKEM A CAPIXYLEM – Nejprodávanější produkt FARMASI na celém světě. Šampon, který podporuje růst vlasů a bojuje proti jejich vypadávání.

 

 

19. FARMASI PARFÉM BLISS PRO NI

Vydejte se na cestu luxusu a elegance…

 

Orientálně – květinová kategorie

Vrchní tóny: růžové koření, černý rybíz, muškátový oříšek

Srdce vůně: jasmín, konvalinka, iris

Základ vůně: pačuli, pižmo, vanilka, čokoláda

 

 

 

20. FARMASI VFX PRO PODKLADOVÁ BÁZE – Okamžitě překrývá vzhled pórů, vrásek a jemných linií. Krásně připraví pleť na make-up a zajišťuje tak jeho delší výdrž. Bezbarvé složení.