TOP1 v ČR, TOP2 v Centrální Evropě, TOP3 v Evropě: Taková jsem..

vyhodnocení5
Když jsem stála na pódiu, myslela jsem jen na moje holky a jednoho kluka..❤️
Není pro mě podstatné dát příspěvek rychle, ale vyjádřit se přesně.. Někdy se pocity těžko pojmenovávají slovy.. A já bych chtěla sdílet moje pravé a upřímné pocity..
Vnitřně bojuji s tím, jestli právě v tuhle chvíli fotit a sdílet, nebo tu chvíli prožít..? Vnímat to, co se právě děje vlastníma očima nebo se dívat přes kameru foťáku? Zarýt si to do paměti jako pocit nebo se dívat na fotku? A mám v tom úplně jasno..
Jsem na vás všechny hrdá, že jsem součástí vítězného týmu.. Tým pro mě znamená kamarádi, lidi, se kterými se bavím, a které mám ráda. Není to byznys tým.. Asi si teď řeknete, že Farmasi rodina je klišé, ale zrovna jsem na dovolené a přemýšlím, kdo mi tady chybí.. A ty krásné bungalovy okolo jsem vám už včera rozdělila, partičko z Farmasi.. Mám vás ráda a děkuji.❤️
Děkuji mým sponzorům, že mi věří, mým zákazníkům, že milují naše produkty, mým kolegyním za přátelství, mé rodině, že mě miluje takovou, jaká jsem, mým dlouholetým kamarádům za to, že mě podporují.
Abych nezapomněla, není to to nejpodstatnější, ale proč tohle vše píšu.. Náš tým byl vyhodnocen jako TOP 1 v ČR, TOP 2 v Centrální Evropě, TOP 3 v Evropě. Gratuluji vám.
❤️